Annons
Annons
Annons

Om Jobbo.nu

Jobbo.nu är en smart sökmotor som hämtar in och presenterar de senaste IT-jobben i Sverige. Ett klick, alla jobb! Vi gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet.

Som registrerad medlem på Jobbo.nu kan du spara jobbannonser i din privata portfölj eller skapa en smart bevakning och få full koll på alla nya jobb i din stad. Bli medlem enkelt och gratis här Registrera konto

Jobbo.nu utvecklas och underhålls av Netell Network. Ett digitalt mediehus som skapar, utvecklar och driver skalbara och automatgenererade produkter.
Besök Netell.se och bekanta dig med våra andra sajter.

Tipsa gärna vänner som du tror skulle uppskatta Jobbo.nu.

Vid frågor gällande aktuella flöden eller önskan om exponering på Jobbo.nu, vänligen kontakta vårt kund- och supportcenter på adress hej@netell.se

Jobbo.nu respekterar upphovsrätten och anger alltid källan.
Alla inläggen på Jobbo.nu är publicerade på annan plattform, öppna och inbäddningsbara. Vi visar rubrik och en kort ingress - för att läsa artikeln skickas besökaren vidare till respektive sajt.
Önskar ni exponering på Jobbo.nu, eller vill ni att vi tar bort synligt material, vänligen kontakta vårt kund- och supportcenter på adress hej@netell.se.